Led buitenverlichting

Led Wereld biedt een ruim assortiment van LED-buitenverlichting aan. Zo heeft u voor elke toepassing de juiste verlichting, voor tuinen of grote terreinen zoals parkeerplaatsen. Al onze verlichting heeft een lange levensduur en u krijgt wel 2-5 jaar garantie!

Alle verlichting wordt uit voorraad geleverd. Heeft u doordeweeks voor 14:00 besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag verstuurd. Bovendien krijgt u bij een bestelling van meer dan €100,- gratis verzending!

Buitenverlichting per toepassing

Het belangrijkste van buitenverlichting is dat de lampen waterdicht zijn. Doordat het regelmatig regent in Nederland moet de verlichting niet alleen tegen vocht kunnen, maar ook tegen directe waterstralen. De IP-waarde geeft aan hoe water/stofdicht de lamp is, en hieruit kunt u opmaken of de lamp geschikt is voor uw toepassing. Daarnaast is er verschil in stijlen en het praktische aspect van de verlichting, waardoor u een uitgebreide keuze heeft in verschillende buitenverlichting.

Tuinverlichting

In de tuin en om het huis is het belangrijk om goede verlichting te hebben. In ons assortiment buitenverlichting vindt u verschillende mogelijkheden voor solar tuinverlichting. Hiermee kunt u praktische verlichting aanbrengen, of juist sfeerverlichting voor gezellige avonden buiten. Als u kiest voor dimbare verlichting, kan het ook heel goed voor beiden gebruikt worden.

Buitenverlichting wordt vooral in combinatie met een sensor steeds populairder. Zo staat u nooit in het donker als u uw sleutel probeert te zoeken, of even het afval buiten zet.

Verlichting grote terreinen

Om grote oppervlaktes te verlichten zijn sterke lampen met een brede stralingshoek nodig. Led Wereld heeft een breed aanbod in bouwlampen, die speciaal ontwikkeld zijn voor grote oppervlaktes. Door de lamp hoog op te hangen bestrijkt het licht van de lamp een grote hoek, waardoor er in verhouding weinig lampen nodig zijn. U kunt een sensor toe voegen aan de lampen zodat deze aangaan als er beweging wordt gedetecteerd, of er kan ingesteld worden dat de lampen gaan branden zodra het donker genoeg wordt.

Twijfelt u over het wattage dat nodig is, of hoeveel lampen u het beste kunt nemen? Neem dan contact op met onze zakelijke afdeling, zij helpen graag om het benodigde aantal lumen te berekenen. Zo weet u zeker dat u genoeg licht zult hebben!

Soorten buitenverlichting

Solarverlichting, bouwlampen, grond- of prikspots, waterdichte TL-verlichting, en waterdichte LED-strips. Het aanbod wordt steeds groter en diverser en dezelfde verlichting kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Soms is het een kwestie van smaak, soms speelt geld een rol, of het energieverbruik. We helpen u graag navigeren tussen de verschillende mogelijkheden, en kunnen altijd meedenken als u twijfelt over een specifieke situatie.

Solarverlichting

Alle vormen van buitenverlichting hebben tegenwoordig ook een solarlamp. Deze lampen op solarenergie zijn zeer makkelijk in het gebruik, omdat er geen stroomdraden nodig zijn. Doordat ze op zonne-energie werken kost het gebruik van de lamp helemaal niks! Overdag laden de lampen op, bij dagen met veel zonlicht zal de lamp meer energie krijgen om te verbruiken. Zodra het donker genoeg is, schakelt de lamp in. Het is daarom van belang de solarlamp niet te dicht bij andere lichtbronnen te plaatsen, anders zouden ze weer uit kunnen schakelen. Er bestaat ook solarverlichting met een sensor, deze zullen pas inschakelen als het donker genoeg is en er beweging wordt gedetecteerd. Zo spaart u de batterij en kan de solarlamp optimaal worden gebruikt!