×

Toont alle 8 resultaten

Staande buitenlampen

Wilt u de buitenruimte verlichten? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in ons assortiment van staande buitenlampen. Deze verlichtingsoplossing zorgt niet alleen voor functioneel licht, maar verhoogt ook de veiligheid en voegt een stijlvolle uitstraling toe aan uw tuin. Ze worden zelfs als staande lampen op zonn energie aangeboden. Deze optie is duurzaam, kostenbesparend en makkelijk te installeren!


Toepassingen staande buitenlampen

Een belangrijk voordeel van staande buitenlampen is hun flexibiliteit. Ze kunnen gebruikt worden als padverlichting, maar ze zijn ook geschikt voor opritten, terrassen en bloemperken. Door het creëren van een goed verlichte omgeving zorgt het voor een veilige doorgang. Bij het kiezen van staande buitenlampen is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en duurzaamheid van het product. De buitenlampen die u bij ons vindt, zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en van hoogwaardig materiaal zoals roestvrij staal of aluminium. Hierdoor behouden buitenlampen langer hun kwaliteit.

Montage solar staande buitenlampen

De solar LED-buitenlampen zijn gemakkelijk te installeren, omdat ze geen complexe bekabeling nodig hebben. U steekt ze eenvoudig in de grond met de meegeleverde pin of bevestigt ze aan een muur of hek. Ze zijn voorzien van een zonnepaneel dat zonlicht opneemt en omzet in elektriciteit. Deze energie wordt opgeslagen in ingebouwde batterijen, zodat de lampen 's avonds kunnen blijven branden. Dit betekent dat u geen gedoe heeft met het aanleggen van bedrading of het gebruik van elektriciteit vanuit uw huis. Dit bespaart niet alleen kosten, maar draagt ook bij aan een duurzamere leefomgeving.

Voordelen solar LED-lampen

Solar LED-lampen bieden de perfecte combinatie van zonne-energie en LED-technologie. Hieronder beschrijven wij een aantal voordelen hiervan.

  • Duurzaam: De solar lamp werkt op zonne-energie. U kunt de zon zijn werk laten doen, en het bespaart energiekosten op de lange termijn.
  • Makkelijk om te installeren: De solar LED-lamp heeft geen elektriciteit nodig. De kabels zijn daarom niet meer van toepassing en u heeft geen gedoe met ingewikkelde installaties.
  • Veelzijdig: Omdat de solar LED-lamp geen kabels en een externe stroomvoorziening nodig heeft, is het eenvoudig om de lamp op een plek te monteren waar u dat graag wilt. Mocht u de lamp toch op een andere plek willen, dan kunt u deze makkelijk verplaatsen.

Verschillende soorten buitenlampen

Naast onze Solar buitenlampen vindt u in ons assortiment ook andere soorten buitenlampen om een sfeervolle en functionele buitenomgeving te creëren. Zo zijn er staande buitenlampen met een spies, deze worden ook wel priklampen genoemd, LED-wandlampen en LED-sokkellampen. Heeft u vragen over staande buitenlampen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 10050 reviews.