LED-strip-accessoires

Bent u op zoek naar aansluitmateriaal zoals stekkertjes, verlengkabels of aansluitsnoertjes voor uw LED-strips? Kies dan het juiste type:

Uitgebreid assortiment LED-strip accessoires

In onze categorie met accessoires vindt u onder andere koppelstukjes, verlengkabels, LED-trafo’s en afstandsbedieningen. We hebben zorgvuldig geselecteerde producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Koppelstukjes

Een van de meest populaire accessoires zijn de koppelstukjes. Met deze handige connectors kunt u eenvoudig meerdere LED-strips met elkaar verbinden. Of u nu een hoek wilt maken of verschillende delen van uw ruimte wilt verbinden, onze koppelstukjes zorgen voor een naadloze verbinding.

Verlengkabels

Daarnaast bieden wij ook verlengkabels aan voor LED-strips. Met deze kabels heeft u de flexibiliteit om uw LED-strips op een grotere afstand van de voeding te plaatsen. Of u nu uw verlichting wilt installeren op moeilijk bereikbare plaatsen of gewoon wat extra lengte nodig heeft, onze verlengkabels zorgen voor een probleemloze verlenging van uw LED-strips.

Afstandsbediening voor LED-strips

Om het gebruiksgemak van uw LED-strips te vergroten, bieden we ook een selectie afstandsbedieningen aan. Met deze handige accessoires kunt u gemakkelijk de kleuren, helderheid en lichteffecten van uw LED-strips aanpassen, allemaal vanaf de comfortabele plek van uw bank of stoel. Creëer de perfecte sfeer in elke kamer met slechts een druk op de knop.