×

Toont alle 7 resultaten

LED-strip 4 meter

De LED-strips van 4 meter zijn op de 5 meter na de langste stukken LED-strip die bij Led Wereld uit 1 stuk bestaan. Hierdoor heeft u compleet geen onderbrekingen in uw LED-strip, en hoeft u geen koppelingen te maken met andere stukken. De LED-strip 4 meter is beschikbaar in verschillende lichtkleuren en kan eenvoudig met een afstandsbediening gekoppeld worden. Zo kunt u de gehele LED-strip 4 meter gemakkelijk dimmen of van lichtkleur veranderen.

-15%
17,84 - 62,89 incl. BTW
-15%
17,84 - 62,89 incl. BTW
-15%
-15%
33,14 - 77,34 incl. BTW
-15%
44,19 - 94,34 incl. BTW
-15%
25,49 - 75,64 incl. BTW
-15%
40,79 - 90,94 incl. BTW

Mogelijkheden LED-strip 4 meter

De LED-strip 4 meter kan goed gebruikt worden om één wand in uw kamer te verlichten, bijvoorbeeld vanaf de plafondrand of vloerrand. De LED-strip is om de 10 of 16 mm (afhankelijk van de lichtkleur) te knippen en kan daardoor in elke gewenste lengte geknipt worden. Door een LED-strip van 4 meter aan te schaffen kunt u veel verschillende ruimtes in één keer verlichten. De lichtslang 4 meter kan in kleine ruimtes helemaal rondom gelegd worden, of plaats de LED-strip met afstandsbediening langs de dakrand, zodat uw huis mooi verlicht wordt. Hierbij is het van belang om een LED-strip met een IP-waarde van IP65 te nemen, zodat de LED-strip 4 meter bestand is tegen regen. Voor binnen kunt u voor IP20 kiezen.

Lichtkleuren LED-strip 4 meter

De 4 meter LED-strips zijn beschikbaar in meerdere lichtkleuren, die op verschillende plekken het beste tot hun recht komen.

  • warm-wit: Deze lichtkleur is zeer sfeervol. kan in elke ruimte gebruikt worden!
  • neutraal-wit: Dit is prettig werklicht, en zou in de keuken of in de kantoorruimte gebruikt kunnen worden.
  • koud-wit: Met koud-wit kiest u voor een hoge lichtopbrengst en een moderne uitstraling!
  • Dual-White: Deze LED-strip heeft de bovenstaande 3 kleuren gecombineerd in één strip.
  • RGB: Ideaal voor in de slaapkamer, om gezellig licht in alle RGB kleuren te creëren!
  • RGBW: Naast de RGB kleuren heeft deze LED-strip ook warm-wit. Perfect voor in de woonkamer!
  • RGBWW: Met deze strip heeft u alle mogelijkheden, zowel alle wittinten als alle RGB kleuren.

Andere lengtes LED-strips

Naast de LED-strips 4 meter vindt u bij Led Wereld de LED-strips ook nog in andere lengtes. De losse LED-strips vindt u ook in stukken van 1 meter, 2 meter, 3 meter en 5 meter. Naast de losse LED-strips kunt u ook kiezen voor complete sets. Hier zijn alle extra benodigdheden voor de LED-strips al toegevoegd aan de set, zodat u zelf niet meer alles bij elkaar hoeft te zoeken. Deze complete sets bieden we aan in de lengtes 1 t/m 10 meter, en daarnaast 15 en 20 meter. De meest gebruikte maten vindt u hieronder:

Elke LED-strip is ook te knippen om de 10 of 16 mm zodat u voor elke ruimte precies de juiste lengte LED-strip kunt kiezen! Heeft u vragen over de LED-strip 4 meter, of u weet niet voor welke lichtkleur u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!