×

Toont alle 7 resultaten

LED-strip 6 meter

LED-strips zijn een ideale toevoeging aan uw verlichting in huis of tuin. Met sfeervol licht en de keuze voor alle RGB kleuren zijn de LED-strips zeer gezellig! Een LED-strip van 6 meter kan op veel verschillende locaties gebruikt worden. Lees hieronder alle mogelijkheden!

-15%
45,04 - 76,49 incl. BTW
-15%
45,04 - 76,49 incl. BTW
-15%
-15%
74,79 - 101,14 incl. BTW
-15%
93,49 - 120,69 incl. BTW
-15%
101,14 - 127,49 incl. BTW
-15%
65,44 - 97,74 incl. BTW

Complete set LED-strip 6 meter

Led Wereld biedt losse LED-strips van 1 t/m 5 meter. Dit zijn LED-strips uit 1 stuk, waardoor er geen verschillende stukken aan elkaar gekoppeld hoeven te worden. Door alle geschikte koppelstukken is het geen probleem om langere LED-strips te maken. Led Wereld biedt daarom complete sets aan, ook in de lengte van 6 meter. Hierbij ontvangt u 2 losse stukken LED-strip die samen 6 meter vormen, en daarnaast alle onderdelen die nodig zijn om de lichtslang 6 meter aan te sluiten. U ontvangt een voeding geschikt voor deze lengte en een aansluitsnoer. Kiest u voor een LED-strip met afstandsbediening? Dan ontvangt u ook een afstandsbediening met ontvanger, en de juiste aansluitsnoeren om deze aan te sluiten.

Lichtkleuren LED-strip 6 meter

Met ons grote aanbod in verschillende lichtkleuren kunt u voor elke situatie de juiste LED-strip kiezen. Zie hieronder het overzicht van de verschillende lichtkleuren die Led Wereld aanbiedt:

  • warm-wit: Deze lichtkleur is zeer sfeervol. kan in elke ruimte gebruikt worden!
  • neutraal-wit: Dit is prettig werklicht, en zou in de keuken of in de kantoorruimte gebruikt kunnen worden.
  • koud-wit: Met koud-wit kiest u voor een hoge lichtopbrengst en een moderne uitstraling!
  • Dual-White: Deze LED-strip heeft de bovenstaande 3 kleuren gecombineerd in één strip.
  • RGB: Ideaal voor in de slaapkamer, om gezellig licht in alle RGB kleuren te creëren!
  • RGBW: Naast de RGB kleuren heeft deze LED-strip ook warm-wit. Perfect voor in de woonkamer!
  • RGBWW: Met deze strip heeft u alle mogelijkheden, zowel alle wittinten als alle RGB kleuren.

Andere lengtes LED-strips

De complete set LED-strip 6 meter bestaat uit 2 stukken LED-strip, van 1 meter en van 5 meter. Afhankelijk van de lichtkleur is de LED-strip om de 10 cm of 16 cm te knippen. Wilt u een langere LED-strip? Kijk dan bij één van onze andere lengtes. De meest gebruikte lengtes vindt u hieronder:

Heeft u vragen over de LED-strip 6 meter, of u weet niet voor welke lichtkleur u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!