LED TL Wereld LED TL lampen

Ongetwijfeld hangen er in uw bedrijfspand of woning een groot aantal conventionele TL lampen. Wist u dat er tegenwoordig LED TL lampen bestaan die veel langer meegaan en veel energiezuiniger zijn? In de webshop van LED TL Wereld vindt u een ruime keuze aan LED lampen die uw klassieke TL verlichting kunnen vervangen. We zetten de voordelen van LED TL verlichting even op een rij:

  • Veel minder verbruik van elektrische energie. U bespaart 50% tot 65% op uw elektriciteitsfactuur.
  • Een veel langere levensduur dan klassieke TL lampen. Een LED TL lamp haalt een levensduur tot 50.000 branduren.
  • Geen hinderlijk geflikker meer, dus veel minder vermoeiend voor uw ogen.
  • Verkrijgbaar in de kleurtemperaturen warm-wit, koud-wit en neutraal-wit.
  • LED TL buislampen geven onmiddellijk hun volle licht.

Het aanbod aan LED TL buizen in onze webshop

In onze webshop treft u LED TL buizen aan met een lengte variërend van 60 centimeter tot 150 centimeter. Kies de kleurtemperatuur die het best bij de toepassing past. Een LED TL buis Pro wordt aangestuurd door een SMD 2835 LED chip, waarmee een nog hogere lichtopbrengst en een nog langere levensduur wordt gehaald. Het vervangen van de oude TL lampen door nieuwe LED TL types kan door vrijwel iedereen uitgevoerd worden. Op onze website vindt u hiervoor de nodige instructies.

Voordelige LED producten in onze webshop

Een zo hoog mogelijke kwaliteit bieden voor zo weinig mogelijk geld, dat is onze ambitie. We leveren erg snel: bestel voor 14 uur en de volgende werkdag ontvangt u reeds uw bestelling! Bent u niet tevreden? Binnen 30 dagen mag u onze producten kosteloos retourneren. Bel ons of vul het contactformulier op de website in voor meer informatie!