Topkwaliteit LED verlichting garage

Het hebben van goede verlichting in de garage is belangrijk, ongeacht of het om een garage als werkplaats gaat of een garage aan huis waar u de auto stalt. De beste keuze voor een garage is het gebruik van LED TL armatuur die makkelijk en snel te installeren is op het plafond of de wand. Voor nog meer gebruiksgemak en extra veiligheid heeft Led Wereld bovendien LED TL armatuur opbouw en waterdicht armatuur in het assortiment.

Werken met LED TL armatuur in de garage

Onze LED armaturen zijn zogenaamde twee in één LED lampen en bestaan uit een armatuur en een LED TL buis. U kunt de LED TL armatuur opbouw eenvoudig installeren met behulp van de meegeleverde schroefjes en bevestigingsclips. Heeft u behoefte aan mobiele verlichting, bijvoorbeeld als u onder de auto aan het werk bent? Dan kunt u de armatuur aansluiten op een stekker met schakelaar die u eveneens in ons aanbod vindt. Ideaal om de perfecte verlichting te creëren voor uw garage.

Voordelen van het gebruik van LED verlichting

Het gebruik van LED lampen in een garage heeft de volgende voordelen:

  • Keuze uit diverse kleuren (warm-wit, neutraal-wit en koud-wit)
  • Opbouw en mobiele verlichting
  • Geen flikkering bij inschakelen
  • Besparing op energiekosten tot 65%
  • Minstens 30.000 branduren dus minder vaak verwisselen
  • Indien gewenst: waterdicht

Het kan natuurlijk zijn dat u liever de beschikking heeft over andere verlichting voor uw garage. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk gerust eens rond in het aanbod LED bouwlampen voor extra licht in uw garage.

Bekijk ons aanbod LED verlichting

Als u direct bestelt profiteert u van een bedenktijd van maar liefst 30 dagen en gratis verzending (geldig bij bestellingen vanaf 100 euro). Wij bieden 2 tot 5 jaar garantie aan op alle LED verlichting. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail: [email protected] of bel ons tijdens kantooruren: 085 – 0600 936.