Welke LED-verlichting moet ik kiezen? Advies per toepassing

In de afgelopen jaren is de LED-verlichting markt sterk ontwikkeld. Dit is een mooie verandering voor zowel het milieu als de portemonnee van de gebruikers van LED-verlichting. Vooral in de zakelijke markt is LED de nummer 1 verlichting geworden.

Het is nu wel moeilijker geworden om te bepalen welke LED-lampen het meest geschikt zijn voor uw toepassing omdat de markt zo groot is geworden. We helpen u graag om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we voor verschillende toepassingen een advies op maat gemaakt. Daarnaast hebben wij afbeeldingen in de praktijk zodat u een goede keuze kunt maken. Kies hieronder de toepassing waar u advies over wilt.

Advies op maat?

Heeft u een andere toepassing of wilt u advies op maat? Bel ons dan op 085-0600936 of mail naar [email protected] en onze specialisten helpen u graag.

Bestel online of vraag een offerte op

Bestel onze producten online of vraag bij een grotere order een offerte aan. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, service en een scherpe prijs. En met een gemiddelde beoordeling van een 9 maken we dit ook waar.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 11014 reviews.